Allround monteur jachtbouw

Functieomschrijving

Wij bij Vanquish Yachtbuilding zijn trots op alle snel varende superjachten die verkocht worden over de gehele wereld, en trots op ons snel groeiend bedrijf. Door deze enorme groei hebben wij in ons huidige team ruimte voor meerdere personen. Ben jij net als onze klanten veeleisend, denk jij out-of-the-box en Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.Solliciteer dan als Allround Monteur bij Vanquish!

Vanquish Yachts B.V. ontwikkelt en bouwt snelle aluminium 'sport boats' met fantastische wendbaarheid en superieur comfort. Deze premium boten worden met de hand gemaakt in Marknesse! Maatwerk voor kritische klanten die hoge eisen stellen aan kwaliteit, design en performance! Om deze perfecte customized yachten nog beter te maken zijn wij per direct op zoek naar monteurs.

Als allround monteur heb je een zeer afwisselende baan, waarbij je (plug en play) scheepsmotoren en alle noodzakelijke onderdelen inbouwt en deze in bedrijf stelt. Daarnaast monteer je diverse consoles en dashboards en bouw je de jachten af. Nadat een schip te water gelaten is, monteer je de laatste onderdelen en stel je diverse componenten af. Af en toe vaar je mee tijdens de proefvaart om je werk te testen en kwaliteitscontrole af te ronden. Samen bouwen we aan het succes!

Functievereisten


Wat wij vragen:
Wij werken met passie en perfectie aan onze boten in een informele no-nonsense bedrijfscultuur. Mensen, die bij Vanquish werken kunnen op ieder moment en bij ieder proces van de bouw ingezet worden. Efficiënte en handige aanpakkers met affiniteit voor de watersport en passie voor techniek.

Wij zoeken een allround monteur met dezelfde visie, die aan ons succes wil bijdragen. Jij hebt ervaring in de watersport en bent er op gebrand om een topproduct te vervaardigen en wil meedenken aan oplossingen. Daarnaast vragen wij:

  • Een afgeronde mbo opleiding niveau 3/4 in de richting van techniek (elektro, werktuigbouw, installatie, vliegtuigtechniek etc.).
  • Werkervaring als monteur.
  • Het kunnen lezen en maken van technische schema’s.

Wat wij bieden:

  • Een mooie moderne en schone werkomgeving;
  • Gevarieerd werk;
  • Werk aan de mooiste motorboten ter wereld;
  • Werken in een gezellig en informeel team;
  • Werkkleding en goed gereedschap beschikbaar.

We bieden een prima salaris met dito arbeidsvoorwaarden. Kom gerust langs voor een kopje koffie.

Ben je geïnteresseerd?
Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Helle Koning- Kruitwagen: 0515 746014 | helle@jobz-on.nl