Elektromonteur luxe jachtbouw

Functieomschrijving


Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als elektromonteur bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren wij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als wij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.


Vanquish Yachtbuilding B.V., gevestigd in Marknesse, loopt vanaf haar start in 2014 voorop in de ontwikkeling en bouw van handgemaakte aluminium luxe motorboten, die verkocht worden over de gehele wereld. Bestemd voor zeer kritische klanten die op zoek zijn naar bijzondere boten met een enorme uitstraling. En die zich onderscheiden door hun vormgeving en prestaties. Ter versterking van het team zoeken we voor de nieuwbouw een ervaren elektromonteur.


Als elektromonteur werk je aan onze grote trots; onze jachten! Jij gaat aan de slag met het plaatsen, installeren, inregelen en renoveren van de elektrotechnische installaties aan boord van onze jachten. Je test zelf of alles goed werkt en lost eventuele fouten op. Je werkt zelfstandig aan je eigen projecten, maar kunt altijd de hulp van je collega’s inroepen. Samen maken we het onmogelijke waar!

Functievereisten

Wat wij vragen:

Wij werken met passie en perfectie aan onze boten in een informele no-nonsense bedrijfscultuur. Mensen die bij Vanquish werken kunnen op ieder moment en bij ieder proces van de bouw ingezet worden. Efficiënte en handige alleskunners dus. En ben je dat nog niet, dan leren we het je. Wij zoeken een elektromonteur met dezelfde visie, die aan ons succes wil bijdragen. Jij bent er op gebrand om een topproduct te vervaardigen en wil meedenken aan oplossingen. Daarnaast vragen wij:

  • Een afgeronde MBO opleiding niveau 3/4 in de richting van elektrotechniek, installatietechniek of gelijkwaardig.
  • Aantoonbare ervaring als (scheeps)elektromonteur, kastenbouwer, paneelbouwer of andere relevante technische werkervaring.
  • Een stressbestendige en nauwkeurige werkhouding en houdt van een fijne sfeer op de werkvloer.
  • Het kunnen lezen van tekeningen, schetsen en schema’s.

Wat wij bieden:

  • Een mooie moderne en schone werkomgeving;
  • Gevarieerd werk;
  • Werk aan de mooiste motorboten ter wereld;
  • Werken in een gezellig en informeel team;
  • Werkkleding en goed gereedschap beschikbaar.

We bieden een prima salaris met dito arbeidsvoorwaarden. Kom gerust langs voor een kopje koffie.

Ben je geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Helle Koning- Kruitwagen: 0515 746014 | helle@jobz-on.nl