Monteur Meewerkend Voorman

Functieomschrijving

Wij bij Vanquish Yachtbuilding zijn trots op alle snel varende superjachten die verkocht worden over de gehele wereld, en trots op ons snel groeiend bedrijf. Door deze enorme groei hebben wij in ons huidige team ruimte voor personen die verantwoordelijk willen zijn voor hun jacht waaraan ze werken. Ben jij net als onze klanten veeleisend, denk jij out-of-the-box en heb jijechte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish komen jouw ambities en talenten volledig tot hun recht want jij kunt nu de leiding nemen bij het ontwikkelen van de perfecte boot, solliciteer dan als Monteur Meewerkend Voorman

Vanquish Yachts B.V. ontwikkelt en bouwt snelle aluminium 'sport boats' met fantastische wendbaarheid en superieur comfort. Deze premium boten worden met de hand gemaakt in Marknesse! Maatwerk voor kritische klanten die hoge eisen stellen aan kwaliteit, design en performance! Om deze perfecte customized yachten, intern ook wel projecten genoemd, volgens de gestelde normen tijden te kunnen bouwen zijn wij op zoek naar projectleiders die ook meewerken aan de boot, oftewel monteur meewerkend voorman.


Als monteur meewerkend voorman ben jij verantwoordelijk voor jouw boot/project enheb je een zeer afwisselende baan, waarbij je samen met jouw team aan monteurs, kastenbouwers en timmermannen de boot bouwt. Daarnaast werk je als allround monteur mee aan de boot en plaats je de motor, monteer je verschillende onderdelen en stel je diverse componenten af. Af en toe vaar je mee tijdens de proefvaart om je werk te testen en kwaliteitscontrole af te ronden. Samen bouw jij met jouw team aan het succes van Vanquish, de perfecte boot!

Functievereisten


Wat wij vragen:
Wij werken met passie en perfectie aan onze boten in een informele no-nonsense bedrijfscultuur. Mensen, die bij Vanquish werken kunnen op ieder moment en bij ieder proces van de bouw ingezet worden. Efficiënte en handige aanpakkers met affiniteit voor de watersport en passie voor techniek.

Wij zoeken een monteur meewerkend voorman met passie voor perfecte boten, die aan ons succes wil bijdragen en de ambitie heeft om als leidinggevende door te groeien. Jij hebt ervaring in de watersport en bent er op gebrand om een topproduct te vervaardigen, wil meedenken aan oplossingen en graag een team aansturen. Daarnaast vragen wij:

  • Een afgeronde mbo opleiding niveau 3/4 in de richting van techniek.
  • Werkervaring als monteur.
  • Het kunnen lezen en maken van technische schema’s.
  • Leidinggevende ervaring, ambitie of eigenschappen.

Wat wij bieden:

  • Een mooie moderne en schone werkomgeving;
  • Ontwikkelmogelijkheden tot leidinggevende
  • Werk aan de mooiste motorboten ter wereld;
  • Werken in een gezellig en informeel team;
  • Werkkleding en goed gereedschap beschikbaar.

We bieden een prima salaris met dito arbeidsvoorwaarden. Kom gerust langs voor een kopje koffie.

Ben je geïnteresseerd?
Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Helle Koning- Kruitwagen: 0515 746014 | helle@jobz-on.nl