Scheepstimmerman/interieurbouwer luxe jachtbouw

Functieomschrijving


Trots op het mooie eindresultaat, dat kun je zijn als timmerman bij Vanquish Yachtbuilding! Met een passie voor design en engineering leveren wij luxe motorboten aan klanten die net zo “out of the box” denken als wij. Heb jij ook echte passie voor techniek én perfectie? Bij Vanquish Yachtbuilding B.V. komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht.


Vanquish Yachtbuilding B.V., gevestigd in Marknesse, loopt vanaf haar start in 2014 voorop in de ontwikkeling en bouw van handgemaakte aluminium luxe motorboten die verkocht worden over de gehele wereld. Bestemd voor zeer kritische klanten die op zoek zijn naar bijzondere boten met een enorme uitstraling. En die zich onderscheiden door hun vormgeving en prestaties. Voor de nieuwbouw zoeken wij een ervaren timmerman.


Als interieurbouwer lever je maatwerk! Je bouwt samen met een aantal collega’s aan het complete interieur van de verschillende modellen van Vanquish. Uiteraard installeer je het interieur ook zelf in de boten, waardoor je een compleet eindproduct oplevert. Iedere boot is bij ons weer anders en dus een nieuwe uitdaging. Dat maakt het spannend, leerzaam en houdt ons scherp. Samen bouwen we aan het succes!

Functievereisten

Wat wij vragen

Wij werken met enthousiasme en kwaliteitsbesef aan onze boten in een informele no-nonsense bedrijfscultuur. Mensen, die bij Vanquish werken kunnen op ieder moment en bij ieder proces van de bouw ingezet worden. Efficiënte en handige alleskunners met affiniteit voor de watersport.


Wij zoeken een timmerman met dezelfde visie, die aan ons succes wil bijdragen. Jij hebt ervaring in de watersport en bent er op gebrand om een topproduct te vervaardigen en wil meedenken aan oplossingen. Daarnaast vragen wij

 • Een afgeronde opleiding mbo niveau 3/4 richting meubelmaker/ scheepsinterieurbouwer of gelijkwaardig.
 • Aantoonbare ervaring als scheepstimmerman, interieurbouwer of relevante werkervaring.
 • Dat je stressbestendig bent, graag te werk gaat met een grote precisie en houdt van een fijne sfeer op de werkvloer.
 • Oog voor kwaliteit en een zelfstandig werkhouding. 
 • Affiniteit en/of passie voor watersport.

Wat wij bieden:

 • Een mooie moderne en schone werkomgeving;
 • Gevarieerd werk;
 • Werk aan de mooiste motorboten ter wereld;
 • Werken in een gezellig en informeel team;
 • Werkkleding en goed gereedschap beschikbaar.

   We bieden een prima salaris met dito arbeidsvoorwaarden. Kom gerust langs voor een kopje koffie.

   Ben je geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
   Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Helle Koning- Kruitwagen: 0515 746014 | helle@jobz-on.nl